Reklama
 
Blog | Tomáš Hokeš

And the winner is…

Když v poslední době sem tam pobaveně a sem tam s hrůzou sleduju peripetie naší první přímé volby prezidenta, nějak nemůžu nepřidat pár nápadů, které by byly ještě před rokem absurdní.

1. Vyhlášení nového prezidenta provede Leoš Mareš společně s Ivetou Bartošovou. V případě, že bude Bartošová ožralá jako obvykle, může prezidenta vyhlašovat vleže. Obálku se jménem přinese ta těhotná, co nevim, jak se jmenuje.

2. Vyhlášení se uskuteční formou realityshow v Synot tip aréně (pokud se tak ještě bude jmenovat…nebo v kterékoliv jiné) a hymnu zazpívá Helena Vondráčková s Michalem Davidem a hrát ji bude Martin Michal na akordeón, čili radiátor…samozřejmě s logem sponzora či sponzorů.

3. Nový prezident bude poté inaugurován ve Vladislavském sále a přísahu bude předčítat Vojtěch Falmer Filip. Pokud neumí číst, tak…je to jedno, však von už se někdo najde. Inaugurační listina bude podepsána na zádech Petra Hájka a piják podá Stanislav Gross.

Reklama

4. Po inauguraci prezident rozpustí parlament a vládu nechá zavřít do Daliborky. Naopak propustí Ratha a navrhne ho na funkci ministra zdravotnictví. Rath začne psát knihu Paměti disidenta. 

5. Poté prezident osobně zvolí nový parlament i vládu. Oposmlouva na druhou. Předsedou parlamentu se stanou Landa s ptákem. Uvidíme, kterej z nich to nakonec bude.

6. Pak bude následovat uzavření hranic, však už to známe.

7. Pokud bude prezident modrej, zmodráme tu nakonec všichni.

8. Pokud bude polorudej, nic se nezmění, to už taky známe.

9. Po volbě Václav Klaus vystoupí z EU. Osobně!

Potěš pánbu…